Paravent Pergola: Élvezze kertjét a nap minden percében!

A Paravent Systhem egyedi tervezésű, prémium minőségű pergolái tökéletes kiegészítést nyújtanak otthona udvarának, teraszának. Legyen szó családi összejövetelekről, romantikus vacsorákról, vagy egyszerűen csak pihenésről a friss levegőn, a Paravent pergola ideális helyszínt biztosít a kikapcsolódáshoz.

Egyedi tervezés

Szakértő csapatunk az Ön igényeinek és elképzeléseinek megfelelően tervezi meg pergoláját, így tökéletesen illeszkedik otthona stílusához és hangulatához.

Prémium minőség

A Paravent pergolák tartós, kiváló minőségű anyagokból készülnek, így biztosítva a hosszú élettartamot és a gondtalan használatot.

f

Széles választék

Számos pergola típus közül választhat, így megtalálja az Önnek tökéletes megoldást.

Gyártótól történő vásárlás

A Paravent pergolákat közvetlenül a gyártótól vásárolhatja meg, így biztosítva a legkedvezőbb árakat és a kiváló minőséget.

Miért a Paravent?

Teherbírás

Esőérzékelő

Világítás

Fényérzékelő

Mozgásérzékelős fűtés

Tiger Coating porlakk

Cégünk több évtizede dolgozik a Tiger ®Coatings -szal, kölcsönös megelégedésünkre. A választása megkérdőjelezhetetlen minőség és a garantált, akár évtizedes időjárás és UV állóság miatt esett a piacvezető porlakk markára és a termekkategóriára. Az un. 68-as sorozat kifejezeten épitészeti és tengerészeti alkalmazásokra került kifejlesztésre. Megfelelő előkezelés és technológiai fegyelem betartása mellett a gyártó akár 12 éves garanciát vállal. A minőséget a legszigorúbb EN ISO 2810 (floridai) teszten történó megfelelés tanúsítja.

Somfy vezérlés

Integrálható SomFy távezérlés – Ötcsatornás eszköz akár öt funkció vezérlésére. (Pl. lamellák, világítás, árnyékolók) Praktikus görgetőtárcsával precízen beállíthatja a lamellák dőlésszögét vagy a fény intenzitását. Automata/manuális mód. Kényelmes és ergonomikus, csúszásmentes kialakítás.

Nooteboom Textiel oldal árnyékolók

A ParaVent Systhem ® a nagymúltú holland Nooteboom Textiel Bv. hivatalos magyarországi partnere. A cég által gyártott árnyékolók rendkívüli tartóssággal rendelkeznek. Az általunk beépített PS Smart típusú rendszer jellegzetessége a szinte bármekkora felhasználásra történő alkalmasság, illetve a mérethez igazított kompromisszum- mentes feszítő rendszer.

Window Glass üveg oldalfal

A dunaszerdahelyi székhelyű Window Glass s.r.o. több, mint 25 éve foglalkozik nyílászáró tetők, illetve teljes üveg homlkokzatok fejlesztésével és gyártásával. A ParaVent Systhem ® pergoláiba beálített alul támasztott, tolható Window Glass ® üvegfalrendszer teljes átláthatóságot biztosít, azaz nincsenek az üvegfalak között profilok.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma!

Ha egy gyönyörű és funkcionális kültéri tér kialakításáról álmodik, forduljon hozzánk bizalommal! Szakértő csapatunk örömmel segít Önnek a megfelelő termék kiválasztásában és a telepítés megszervezésében.