A Paravent Télikerttel egész évben élvezheti kertje szépségét.

A Paravent Systhem egyedi tervezésű és kivitelezésű télikertjei tökéletes megoldást nyújtanak azoknak, akik szeretnék kihasználni a kert nyújtotta lehetőségeket az év minden napján. Télikertjeink nem csupán eső- és szélvédelmet biztosítanak, de kellemes hőmérsékletet is teremtenek, így akár télen is élvezheti a természet közelségét.

Egyedi tervezés

Minden télikertet az Ön igényeinek és elképzeléseinek megfelelően tervezünk és gyártunk le.

Prémium minőség

Paravent Télikertjei kizárólag prémium minőségű anyagokból készülnek, így garantáltan tartósak és megbízhatóak.

f

Széles választék

Számos stílusú és méretű télikert közül választhat, így biztosan megtalálja az Önnek tökéletesen megfelelőt.

Gyors és egyszerű telepítés

A Paravent Télikertjei professzionális szerelőink által gyorsan és egyszerűen telepíthetők.

Tiger Coating porlakk

Cégünk több évtizede dolgozik a Tiger ®Coatings -szal, kölcsönös megelégedésünkre. A választása megkérdőjelezhetetlen minőség és a garantált, akár évtizedes időjárás és UV állóság miatt esett a piacvezető porlakk markára és a termekkategóriára. Az un. 68-as sorozat kifejezeten épitészeti és tengerészeti alkalmazásokra került kifejlesztésre. Megfelelő előkezelés és technológiai fegyelem betartása mellett a gyártó akár 12 éves garanciát vállal. A minőséget a legszigorúbb EN ISO 2810 (floridai) teszten történó megfelelés tanúsítja.

Window Glass üveg oldalfal

A dunaszerdahelyi székhelyű Window Glass s.r.o. több, mint 25 éve foglalkozik nyílászáró tetők, illetve teljes üveg homlkokzatok fejlesztésével és gyártásával. A ParaVent Systhem ® pergoláiba beálített alul támasztott, tolható Window Glass ® üvegfalrendszer teljes átláthatóságot biztosít, azaz nincsenek az üvegfalak között profilok.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma!

Ha egy gyönyörű és funkcionális kültéri tér kialakításáról álmodik, forduljon hozzánk bizalommal! Szakértő csapatunk örömmel segít Önnek a megfelelő termék kiválasztásában és a telepítés megszervezésében.