Egyedi tervezésű, prémium minőségű előtetők otthona védelmére

Szeretné megóvni teraszát a napfénytől, az esőtől és a hótól egy stílusos és tartós előtetővel? A Paravent Systhemnél Ön megtalálja a tökéletes megoldást! Szakértő csapatunk egyedi tervezésű előtetőket készít, amelyek tökéletesen illeszkednek otthona stílusához és igényeihez.

Egyedi tervezés

Minden előtetőt az Ön egyedi igényeihez és preferenciáihoz igazítunk.

Prémium minőség

Csak a legkiválóbb anyagokat és alkatrészeket használjuk, biztosítva az előtető tartósságát és esztétikus megjelenését.

f

Széles választék

Számos stílus és szín közül választhat, hogy megtalálja a tökéletes előtetőt otthona számára.

Gyors és egyszerű telepítés

A Paravent előtetők telepítése gyors és egyszerű, így Ön hamarosan élvezheti új teraszát.

Tiger Coating porlakk

Cégünk több évtizede dolgozik a Tiger ®Coatings -szal, kölcsönös megelégedésünkre. A választása megkérdőjelezhetetlen minőség és a garantált, akár évtizedes időjárás és UV állóság miatt esett a piacvezető porlakk markára és a termekkategóriára. Az un. 68-as sorozat kifejezeten épitészeti és tengerészeti alkalmazásokra került kifejlesztésre. Megfelelő előkezelés és technológiai fegyelem betartása mellett a gyártó akár 12 éves garanciát vállal. A minőséget a legszigorúbb EN ISO 2810 (floridai) teszten történó megfelelés tanúsítja.

Window Glass üveg oldalfal

A dunaszerdahelyi székhelyű Window Glass s.r.o. több, mint 25 éve foglalkozik nyílászáró tetők, illetve teljes üveg homlkokzatok fejlesztésével és gyártásával. A ParaVent Systhem ® pergoláiba beálített alul támasztott, tolható Window Glass ® üvegfalrendszer teljes átláthatóságot biztosít, azaz nincsenek az üvegfalak között profilok.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma!

Ha egy gyönyörű és funkcionális kültéri tér kialakításáról álmodik, forduljon hozzánk bizalommal! Szakértő csapatunk örömmel segít Önnek a megfelelő termék kiválasztásában és a telepítés megszervezésében.