Paravent árnyékoló rendszerek: Élvezze a tökéletes árnyékot otthonában!

Keresi a tökéletes árnyékoló rendszert otthonába? A Paraventnél megtalálja a legmagasabb minőségű, egyedi tervezésű árnyékolókat, amelyek tökéletesen illeszkednek az Ön igényeihez és stílusához.

Egyedi tervezés

Minden árnyékoló rendszert az Ön egyéni igényeihez és stílusához tervezzük.

Prémium minőség

Csak a legkiválóbb anyagokat és alkatrészeket használjuk, hogy biztosítsuk az árnyékoló rendszerek tartósságát és megbízhatóságát.

f

Széles választék

Széles termékválasztékunkból biztosan megtalálja az Önnek tökéletes árnyékoló rendszert.

Gyors és egyszerű telepítés

Árnyékoló rendszereinket szakértő csapatunk gyorsan és egyszerűen telepíti.

Tiger Coating porlakk

Cégünk több évtizede dolgozik a Tiger ®Coatings -szal, kölcsönös megelégedésünkre. A választása megkérdőjelezhetetlen minőség és a garantált, akár évtizedes időjárás és UV állóság miatt esett a piacvezető porlakk markára és a termekkategóriára. Az un. 68-as sorozat kifejezeten épitészeti és tengerészeti alkalmazásokra került kifejlesztésre. Megfelelő előkezelés és technológiai fegyelem betartása mellett a gyártó akár 12 éves garanciát vállal. A minőséget a legszigorúbb EN ISO 2810 (floridai) teszten történó megfelelés tanúsítja.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma!

Ha egy gyönyörű és funkcionális kültéri tér kialakításáról álmodik, forduljon hozzánk bizalommal! Szakértő csapatunk örömmel segít Önnek a megfelelő termék kiválasztásában és a telepítés megszervezésében.