Technikai információk

Miben különleges a ParaVent?

A szerkezet saját fejlesztésű ritkaságnak számító akár 0-165 fokban elfordítható extrudált magas tisztaságú alumínium (EN AW-6060 T66 (AlMgSi) lamellák alkotják. A kialakítás különlegessége, hogy a legnagyobb rendelhető fesztávon is járható (Max. 290 kg/m2) rendkívül stabil és időtálló kivitel, a 99,9 %-os lég és vízáteresztés mentesség, amiről az egyedi kialakítás mellett, időtálló UV adalékolt szilikon profilból készült tömítéseknek köszönhető. Az profil kialakításának köszönhetően a tetőn esetlegesen felhalmozódó víz, hó esetleges por védett felületre hullását nyitás esetén, az erre a célra kialakított profilrész akadályozza meg. 

ParaVent – élen járó technológia

A saját fejlesztésű lamella forgató megoldás, nem csak rejtett, szinte láthatatlan módon gondoskodik a ritkaságnak számító 135 fokos precíz és évtizedekig megbízható működésről, hanem a megfelelő nyomaték-átviteli rendszer 100 %-os biztonsággal gondoskodik a megfelelő zárásról biztosítva, hogy a fedett terület mindig száraz maradjon. Lehető legzártabb műszaki megoldás, rozsdamentes nemesacél komponensek, precíz, rejtett vízelvezetés … mind, mind egy célt szolgálnak, hogy az Ön számára évekre biztosítsa a gondozásmentes kényelmet, ami a 21. században nem csupán opció, hanem elvárás!

A ParaVent nem csupán mérnöki teljesítmény, nem csupán folyamatos innováció. A ParaVent megbízható, stabil minőségét, illetve az egyedülállóan rövid szállítási és installációs határidőket saját tulajdonú gyártási kapacitásnak köszönheti. A fémmegmunkálástól, a felületkezelésig, a modern forgácsolástechnikától az akár oldószeres akár porszórásos technológiáig minden szükséges.

ParaVent – a világ élvonalába tartozó beszállító partnerek

Cégünk több évtizede dolgozik a Tiger ® Coatings -szal, kölcsönös megelégedésünkre. A választás a megkérdőjelezhetetlen minőség és a garantált, akár évtizedes időjárás és UV állóság miatt esett a piacvezető porlakk márkára és a termékkategóriára. Az un. 68-as sorozat kifejezetten építészeti és tengerészeti alkalmazásokra került kifejlesztésre, megfelelő előkezelés és technológiai fegyelem betartása mellett a gyártó 12 éves (!) garanciát vállal, a minőséget a legszigorúbb EN ISO 2810 (floridai) teszten történő megfelelés tanúsítja. Az 1930-ban alapított Tiger Coatings, egynemzetközi hátterű családi vállalkozás, amely jelenleg 8 termelő egységgel, 3 fejlesztési és kompetencia központtal rendelkezik, s napjainkban több mint 50 országban van jelen kiváló minőségű termékeivel. A vállalat filozófiája hosszú távú értékmegőrzésen alapul. A piacvezető gyártó termékeit az autóipartól, az építőiparig, a háztartási nagygépeken keresztül a bútoriparig széleskörűen használják. A Tiger innovatív, környezetbarát termékeket fejleszt, amelyek a legcsekélyebb módon hatnak csak a környezetre, így hozzájárulnak a jobb életminőséghez.

https://www.tiger.archi/products/facade

Személyre szabható megoldások

Amit kínálunk:

  • Méretek H: 2.500-6.000 mm SZ: 2.000 – 4.000 mm (sorolással bármekkora szélesség elérhető)
  • Stílusában otthonához illeszkedő formavilágot (pl. minimál, mediterrán)

Több ezer szín és felület, a Tiger ® Coatings Serie 68 Fine texture/Glossy/Smooth Semi Gloss/Semi Gloss/Flat Matte/Superdurable Matte/ katalógusában szereplő egyedi színek, felületek elérhetőek (https://www.tiger.archi/download-area) Ellenálló felület, porlakk a Tiger ® Coatings 68-as sorozatból akár 12 év garanciával.

Magas teherbírás, egyedi kialakítású magas minőségű alumínium profilok, amelyek a legnagyobb rendelhető fesztávon is biztosítják a járhatóságot. (Max. 290 kg/m2)

Teljesen zárható lamellák, melyek teljes védelmet nyújtanak a napsugárzás ellen.

A (max. 135 fokban) nyitható lamellák a napsugárzás elleni védelem mellett a szellőzésről, légáramlásról is gondoskodnak.

Esővíz elvezetés a statikai elemek belsejében, rejtett módon. Rozsdamentes kötőelemek és mechanika.